avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Control ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Control ITM

Bună ziua! Sunt administrator la SRL-ul unde soțul meu este asociat unic. Nu am contract de muncă, dar prestez servicii de coafură și alte activități de infrumusetare. Ce documente sunt necesare in cazul unui control ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:07, 29 Mai 2019
Sunteti titulara a unui PFA ?
Nu. Sunt administrator la Srl-ul unde sotul meu este asociat unic. Nu am CIM nici cu Srl-ul, nici in altă parte.

Cornel Vasile a scris:

Sunteti titulara a unui PFA ?

Nu este obligatoriu ca un asociat sau administrator de SRL sa aiba contract de munca ... exercitarea atributiilor se face in baza actului constitutiv al societatii sau al contractului de mandat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Asociat 33%srl. poate lucra fãrã contract ? whynotsteff whynotsteff Un asociat al unui SRL poate să desfășoare activități în cadrul firmei fără contract ? El este angajat cu contract de 8 ore pe alta firma unde ... (vezi toată discuția)
Administrator si asociat unic trebuie sa aibe vreun contract de munca?? andronutza andronutza Buna seara. Eu sunt asociat unic si administrator la un srl. Intrebarea mea este daca trebuie sa am vreun contract de mandat sau CIM?? (vezi toată discuția)