avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Administrator si asociat unic trebuie sa aibe vreun ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Administrator si asociat unic trebuie sa aibe vreun contract de munca??

Buna seara. Eu sunt asociat unic si administrator la un srl. Intrebarea mea este daca trebuie sa am vreun contract de mandat sau CIM??
Cel mai recent răspuns: Grigorescu Nelutu , utilizator 16:37, 22 Mai 2012
Puteti sa aveti, dar nu este obligatoriu.
Multumesc. Asta vroiam sa stiu deaorece eu nu am nici CIM nici contract de mandat si nu vreau sa am probleme si sa ma amendeze ITM-ul sau finantele. Deci sunt in regula si fara CIM sau contract de mandat?
Administratorul este numit prin actul constitutiv, nu este obligatoriu sa aiba contract de munca cu societatea.
La cele spuse in acest topic imi puteti spune va rog si care este baza legala ( ce articol si ce lege ) de care un administrator/asociat unic este acoperit in cazul unui control de la ITM ? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control itm Anitsi Anitsi Bună ziua! Sunt administrator la SRL-ul unde soțul meu este asociat unic. Nu am contract de muncă, dar prestez servicii de coafură și alte activități de ... (vezi toată discuția)
Angajare asociat unic ewe ewe In cazul unui SRL, asociatul unic, care este si administrator, poate fi angajat cu CIM pe post de agent vanzari? Dar in cazul in care un SRL are 2 asociati , ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pentru administratorul societatii iitanu iitanu administratorul unei societatii este obligat sa aibe contract de munca?si in ce Lege scrie ? va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)