avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Data certa act constitutiv srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Data certa act constitutiv srl

Buna ziua,
am inteles ca pentru infiintarea unui srl este nevoie ca actul constitutiv si declaratiile asociatilor si a a administratorului trebuie sa aiba data certa data de catre un avocat.
Intrebarea mea este daca respectivii trebuie sa se prezinte fiecare personal in fata avocatului sau e suficient sa fie duse actele de catre o persoana?
Cel mai recent răspuns: ana_4 , utilizator 20:08, 7 Ianuarie 2014
este obligatoriu,

Scuze, nu am inteles, obligatoriu sa se prezinte toti personal sau sa aiba data certa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare act constitutiv/statut paol paol Buna ziua! Am decis sa incercam noi (cei trei membri fondaori) sa ne ocupam de realizarea unei asociati caritabile. Si lasatima sa spun ca, admir rabdarea ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri inainte de infiintare hillfingerr hillfingerr Buna ziua. In urma studiului unor numeroase legi si ghiduri privind infiintarea unei firme (SRL) am ramas cu cateva nelamuriri cu care sper sa ma puteti ... (vezi toată discuția)
Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)