avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Alte drepturi pentru copii urmasi cadru militar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Alte drepturi pentru copii urmasi cadru militar

Buna seara. As dori o informatie daca este posibil. Beneficiez de o pensie de urmas militara de pe urma tatalui. Vara aceasta termin facultatea. Cineva din politie mi-a spus ca se ofera un ajutor pentru copii urmasi dupa terminarea studiilor. Ca ar exista un decret, un articol nu stiu sa va spun mai exact, in care mentioneaza ca ar asigura un loc de munca pentru copii urmasi dupa terminarea studiilor, un fel de ajutor. As dori sa stiu cum as putea afla daca este adevarat sau nu. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensii militare de urmas(intrebare??) krys_xndr krys_xndr Sunt studenta ultimul an (III) ,la cursuri de zi si primesc pensie militara de urmas,as vrea sa imi raspundeti va rog mult,daca incep in toamna o a doua ... (vezi toată discuția)
Intrebare pensie de urmas ContSters41080 ContSters41080 Buna ziua, Am 23 de ani si am absolvit facultatea de stiinte economice. As dori sa urmez un masterat si as dori sa stiu daca mai primesc pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas dupa prima facultate | continuare la postuniversitara andreas_a andreas_a Buna ziua, Am 22 de ani, beneficiez de pensie de urmas de 3 ani de pe urma tatalui meu pensionar, si tocmai am terminat o facultate (nivel licenta) si m-am ... (vezi toată discuția)