avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nota de receptie cu pret gresit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nota de receptie cu pret gresit

Buna ziua!
Am observat de curand ca la cateva receptii de marfa din luna august la o ii neplatitoare de tva, domeniu comert produse nealimentare la care tin gestiunea la pret de vanzare am gresit pretul de vanzare, mai bine zis am lasat necompletat si imi apare zero. Ce pot sa fac ca sa repar greseala si sa nu anulez toate receptiile?
Va multumeac anticipat!
Cel mai recent răspuns: danyalytus , utilizator 21:18, 9 Ianuarie 2014
Corectati nir-ul respectiv si adaugati valoarea in plus in registrul de gestiune zilnic la aceasta data dar facand precizarea ca e corectare la intrarea marfii din data cand ati inregistrat gresit nir-ul.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - domeniu comert danyalytus danyalytus Buna ziua, Am infiintat o intreprindere individuala (impozitare in sistem real) avand ca obiect de activitate comertul cu amanuntul in piata al produselor ... (vezi toată discuția)
Nir, raport de gestiune, bon fiscal la intreprindere individuala? gabi.b gabi.b La o intreprindere individuala ( neplatitoare de tva), obiect de avtivitate comercializare articole vestimentare, care tine contabilitatea in partida ... (vezi toată discuția)
Sold 378 negativ denisa2011 denisa2011 buna ziua am un magazin de produse de instalatii, am introdus marfa detail pt ca vand si la persoane juridice si la persoane fizice.Programul face singur ... (vezi toată discuția)