avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Victimele strazii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Victimele strazii

Buna ziua. Am avut un accident auto in 2013 , cineva a intrat in mine cu masina ,eu fiind tot cu masina. Politia m-a scos pe mine vinovat...dosarul s-a trecut in neurmarire penala dar partea proasta este ca , eu nu am avut asigurare rca la momentul respectiv ,dar nici nu am fost de vina, am probe video si audio care imi atesta nevinovatia , dar politia a zis ca doar daca persoana care m-a lovit depune plangere penala atunci vor studia probele. Mentionez ca mi-a venit acasa o scrisoare de la victimele strazii precum ca am sa le dau 42 de mii Ron despagubire si ca vor trece la proces. Bani de avocat nu am avut si nu am din pacate...si vroiam sa va intreb daca tot la aceasta firma a victimelor strazii ar trebuii sa ma adresez si daca da..cum m-ar putea ajuta. Tatal celui care m-a accidentat este o persoana publica, influenta si plina de bani care se invarte prin cercuri politice si a avut politia la picioare. Va rog sa ma ajutati , Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Ianuarie 2014
Mihai16, utilizator
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 08:38, 8 Ianuarie 2014
Salut! trebuie sa deschizi un procez pe parte civila asupra firmei lui de asigurari si sa atasezi probele video la dosar. Sau poti sa faci recurs si la fel sa le atasezi.
domnule nu mai vorbiti tampenii. ce recurs ce probe video in recurs ? va rog frumos ! domnul a apelat la o consiliere de specialitate - asta inseamna ca ar trebui sa ii raspunda cine are vreun habar.

mihai16 - 1. intr-adevar nu vorbim de un caz penal politia intr-adevar nu are ce sa faca. 2. daca nu vreti sa platiti 42 000 lei atunci cum-necum va trebui sa angajati avocat. daca nu va permiteti unul, faceti cerere la baroul de care tineti pt asistenta juridica gratuita si atasati dovada faptului ca nu aveti venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie pentru un presupus accident usor in parcare s0bizZare s0bizZare In primul rand vreau sa va multumesc celor care veti citi cap-coada. Intru sambata cu masina in parcarea unui mall, pe o bretea. In capatul bretelei, masina ... (vezi toată discuția)
Lipsa proba audio-video cu privire la activitatea desfasurata de catre un investigator acoperit Marka Marka Buna seara. Va rog, sa ma ajutati cu cu privire la situatia descrisa mai jos: Un investigator acoperit este delegat intr-o cauza X. In urma ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini vladdav vladdav Buna Ziua! in luna septembrie a anului 2009 am fost acuzat pe nedrept de zgarierea unei masini BMW x5. propietarul masinii si-a parcat bolidul in apropierea ... (vezi toată discuția)