avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum se procedeaza la revenirea din CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum se procedeaza la revenirea din CCC

Buna ziua, va rog sa ma indrumati cum se procedeaza cand se termina perioada de 2 ani considerata Concediu de Crestere Copil,se completeaza un nou contract individual de munca sau o simpla Decizie si in cat timp se anunta la Revisal . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nicu55 , utilizator 11:23, 8 Ianuarie 2014
Pasi de efectuat la revenirea din CCC :
- salariatul/a formuleaza o cerere de reluare a activitaii ca urmare a exp[irarii CCC
- angajatorul pe baza cererii emite decizia de incetare a suspendarii c.i.m. si de reluare a activitatii in baza aceluiasi c.i.m.
- se completeaza si se transmite revisal-ul.
Multumesc pentru raspuns,dar cu scuzele de rigoare sunt intr-o dilema: copilul implineste azi 08-01-2014 2 ani iar decizia de intrerupere s-a facut pe 01-03-2012 cand a terminat Concediul post natal ,si nu stiu de cand decurge perioada de 2 ani (de la nastere sau de la intrerupere )
Perioada de CCC expira la implinirea varstei de 2 ani a copilului.
Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La reluare activitate la incetarea ccc pana la 2 ani ce demersuri ... divele divele la reluare activitate la incetarea ccc pana la 2 ani ce demersuri trebuie facute la angajator si primaria locala ? (vezi toată discuția)
Revenire din cic resurseumane12 resurseumane12 data nastere copil 2.06.2010 sfarsit perioada suspendare 1.06.2010. cerere anjagat reluare activitate 4.06.2012 ce acte se intomesc si daca este corecta ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din ccc adelinav adelinav Buna seara , Va rog sa ma luminati un pic ; Pe data de 20.08.2013 am nascut , pe data de 16.10.2013 am terminat conced pre/post natal si totodata am ... (vezi toată discuția)