avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Coasigurat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Coasigurat

buna ziua,
as dori sa stiu daca se poate lua in evidenta ca si coasigurat concubinul/concubina care nu are servici.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 8 Ianuarie 2014
Nu se poate lua in evidenta concubinul/concubina.

Potrivit art. 213 alin. (1) lit. b) teza a doua din Legea 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii, beneficiaza de asigurare, fara plata contributiei sotul, sotia si parintii fara venituri proprii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate. Asadar, au dreptul sa beneficieze de asigurare fara plata contributiei sotul, sotia si parintii fara venituri proprii, aflati in intretinerea unei persoane asigurate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O salariata isi poate lua soacra ca si coasigurat?Ce documente trebuie sa prezinte la firma? (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat cris_nedelcovici cris_nedelcovici Sunt pensionar de boala iar sotia nu are nici un venit. Ea poate fi coasigurat? Multumesc (vezi toată discuția)
Coasigurare medicala mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am o fiica in varsta de 19 ani si as dori sa beneficieze de coasigurare medicala din partea mea . Se poate si in ce conditii ? Mentionez ca fiica mea sta ... (vezi toată discuția)