avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu firma de distributie de gaz
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu firma de distributie de gaz

buna ziua,am o problema cu facturile trimise de firma de gaz.am grija de proprietatea cuiva adica mai trec pe acolo periodic pentru a achita facturile de la adresa respectiva si pentru a verifica daca totul este in ordine ,proprietarul fiind plecat in strainatate,legat de factura la gaz proprietarul a spus ca voi plati doar un abonament de maxim 50 pe luna,gazul fiind oprit la adresa respectiva,s,a facut de catre cei de la eon o citire a contorului inainte de plecarea proprietarului si totul a fost ok.acum incepand cu luna noiembrie au inceput sa vin facturi de circa 260 de lei pe luna desi acolo nu se consuma gaz .,nu s.a dat nici o citire de contor absolut nimic ,cei de la eon estimand dupa capul lor un cosum.cum se poate rezolva problema ,proprietarul neputand veni in tara momentan ,si fara ca cei de la eon sa debranseze ceasul de la gaz?la cat timp fac cei de laq eon regularizare?am incercat sa iau legatura cu ei dar nu raspund la nici un telefon ,multumesc.:hm::(

Alte discuții în legătură

Contor de gaz blocat, recalculare consum ana_omota ana_omota La data de 19.04.2012 societatea EON gaz distributie Baia Mare a efectuat operatia de citire a contorului periodica, ocazie cu care s-a constat de catre ei ca ... (vezi toată discuția)
Cine are responsabilitatea de a intretine si repara contorul de gaz situat in afara imobilului. alinad1965 alinad1965 Buna ziua. In luna iulie 2017 am cerut sigilarea contorului de gaz deoarece in imobil nu mai locuieste nimeni pentru o perioada lunga. Am continuat sa ... (vezi toată discuția)
Repartizare factura gaz celor debransati IIC IIC Buna ziua, Parcurgand listele de plata si facturile de la furnizori am gasit o nelamurire in legatura cu repartizarea facturilor de gaz celor care intre timp ... (vezi toată discuția)