avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia

buna ziua am si eu o problema am lucrat la un mag pana anul trecut in martie si am plecat pur si simplu fara demisie fara preaviz avand un contract semnat pe 2 ore din cate stiu si mi-a trebuit fisa fiscala pe anul 2012 dar fostii angajatori refuzand sa imi elibereze am mer si am facut o sesizare la itm si in final ma sunat si mi-au eliberat acea fisa fiscala (adeverinta 205) si imi cer sa imi dau demisia dupa 9 luni de la plecare mentionez ca eu sunt angajata de 7 luni la alta firma ce sa fac sa semnez sau nu sau purtat f urat cu mine imi pot face cv? va multumesc astept raspuns o zi minunata
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 8 Ianuarie 2014
Daca nu ati facut nicio solicitare de incetare a c.i.m. si nici angajatorul nu a dispus concedierea dvs, atunci inseamna ca raportul dvs de munca este activ. Din acesta cauza, vi se solicita o astfel de cerere.
nu am cum sa fiu angajata in 2 parti nu ?poate au facut ei in locul meu ca se pricep ....
Se poate sa fiti angajata in doua locuri de munca. Art.35 C.mun. permite cumulul de functii.
si unde pot afla asta daca inca mai sunt activa la acea firma ?cu toate ca nu cred si daca eu nu semnez nimic ce ar putea sa imi faca ?
Depuneti o sesizare la ITM prin care el solicitati sa va comunice daca in baza de date a REVISAL-ului figurati cu c.i.m. activ si unde.

Alte discuții în legătură

De unde pot scoate adeverinta 205 in caz ca angajatorul refuza niko36 niko36 am nevoie de fisa fiscala pe 2012 (adeverinta 205 )cum se numeste acum dar angajatorul unde am lucrat refuza sa imi elibereze aceasta adeverinta unde as putea ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte dupa plecarea din firma Collins Collins Buna ziua, Am plecat din firma la care activam acum o luna de zile, insa, nici pana acum, nu am reusit sa imi recuperez actele necesare, respectiv, decizia ... (vezi toată discuția)
Contract de munca niko36 niko36 buna ziua cum se poate sa ai contract de munca daca nu semnezi absolut nimic ? si cand pleci iti cer demisia dar nu ai semnat nimic se poate asa ceva? ... (vezi toată discuția)