avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii De unde pot scoate adeverinta 205 in caz ca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

De unde pot scoate adeverinta 205 in caz ca angajatorul refuza

am nevoie de fisa fiscala pe 2012 (adeverinta 205 )cum se numeste acum dar angajatorul unde am lucrat refuza sa imi elibereze aceasta adeverinta unde as putea sa merg mai o poate elibera altcineva ?as vrea sa merg si la itm sa vad daca am avut contract de munca deoarece eu personal nu am semnat nimic dar mi-am scos o adeverinta de venit de la finaciar si am avut cv venit pe anul 2012 .....va multumesc
Cel mai recent răspuns: laurabica , utilizator 15:13, 8 Decembrie 2013
De la Administratia Financiara puteti obtine o adeverinta cu veniturile realizate.

La ITM puteti depune o solicitare sa va comunice situatia contractuala a dvs. - extras REVISAL. Astfel incat, sa puteti vedea unde figurati cu c.i.m. activ.
Ultima modificare: Marți, 26 Noiembrie 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
De asemenea, puteti solicita Casei de Pensii de care apartineti cu domiciliul, eliberarea unei adeverinte privind stagiul de cotizare (cost 15 lei). Astfel, puteti vedea daca vi s-a intocmit CIM sau nu.
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2013
laurabica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat, dar la administratia financiara apar cu venituri din salarii 0. Angheluta-Ileana Angheluta-Ileana Buna ziua. Avand nevoie de o adeverinta de venit pe ultimii 3 ani, am solicitat la Administratia Financiara aceasta evidenta, unde incepand cu 2012 figurez cu ... (vezi toată discuția)
Demisia niko36 niko36 buna ziua am si eu o problema am lucrat la un mag pana anul trecut in martie si am plecat pur si simplu fara demisie fara preaviz avand un contract semnat ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)