am nevoie de fisa fiscala pe 2012 (adeverinta 205 )cum se numeste acum dar angajatorul unde am lucrat refuza sa imi elibereze aceasta adeverinta unde as putea sa merg mai o poate elibera altcineva ?as vrea sa merg si la itm sa vad daca am avut contract de munca deoarece eu personal nu am semnat nimic dar mi-am scos o adeverinta de venit de la finaciar si am avut cv venit pe anul 2012 .....va multumesc
De la Administratia Financiara puteti obtine o adeverinta cu veniturile realizate.
La ITM puteti depune o solicitare sa va comunice situatia contractuala a dvs. - extras REVISAL. Astfel incat, sa puteti vedea unde figurati cu c.i.m. activ.
De asemenea, puteti solicita Casei de Pensii de care apartineti cu domiciliul, eliberarea unei adeverinte privind stagiul de cotizare (cost 15 lei). Astfel, puteti vedea daca vi s-a intocmit CIM sau nu.
Demisia
niko36
buna ziua am si eu o problema am lucrat la un mag pana anul trecut in martie si am plecat pur si simplu fara demisie fara preaviz avand un contract semnat ... (vezi toată discuția)