avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salariat, dar la Administratia Financiara apar cu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salariat, dar la Administratia Financiara apar cu venituri din salarii 0.

Buna ziua. Avand nevoie de o adeverinta de venit pe ultimii 3 ani, am solicitat la Administratia Financiara aceasta evidenta, unde incepand cu 2012 figurez cu venituri din salarii 0, pe motiv ca s-au desfiintat fisele fiscale, desi eu in 2012 am fost salariata cu forme legale. Cum pot demonstra veniturile avute in 2012, daca firma la care am lucrat nu mai exista? La ce institutie sa apelez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:50, 28 Septembrie 2013
Fisele fiscale nu se mai intocmesc incepand cu anul 2012.
Puteti solicita la casa de pensii o situatie cu stagiul dvs. de cotizare si baza de calcul a CAS.
De asemenea puteti solicita la ITM o situatie cu datele dvs. din registrul electronic al salariatilor, asa cum a fost depus de catre angajator.
Multumesc pentru raspuns.
Pentru ce va este necesara aceasta adeverinta?
Daca societatea s-a desfintat luati legatura cu lichidatorul judiciar sa va elibereze acea adeverinta.

Extrasul din REVISAL dat de ITM nu cuprinde salariul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot scoate adeverinta 205 in caz ca angajatorul refuza niko36 niko36 am nevoie de fisa fiscala pe 2012 (adeverinta 205 )cum se numeste acum dar angajatorul unde am lucrat refuza sa imi elibereze aceasta adeverinta unde as putea ... (vezi toată discuția)
Fisa fiscala diadem diadem buna,am si eu o problema,patronul mi-a dat fisa fiscala pe anul 2010 completata numai pana in luna iunie restul lunilor din an sunt 0 peste tot,intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Adeverinta perioada lucrata tuilleries tuilleries Buna ziua. Fiului meu ii este necesara (in vederea angajarii intr-o structura MAI), o dovada a faptului ca a lucrat la diversi angajatori si perioada, ... (vezi toată discuția)