avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... fisa fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

fisa fiscala

buna,am si eu o problema,patronul mi-a dat fisa fiscala pe anul 2010 completata numai pana in luna iunie restul lunilor din an sunt 0 peste tot,intrebarea este de ce pentru ca eu si la ora actuala lucrez,ce inseama 0 nu a platit la cartea de munca sau eu nu mai figurez ca salariat la ITM .Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 17:30, 22 Octombrie 2011
Buna ziua,

Mergeti la ITM sa solicitati un extras revisal si atunci o sa vedeti daca este adevart sau nu...
diadem a scris:

buna,am si eu o problema,patronul mi-a dat fisa fiscala pe anul 2010 completata numai pana in luna iunie restul lunilor din an sunt 0 peste tot,intrebarea este de ce pentru ca eu si la ora actuala lucrez,ce inseama 0 nu a platit la cartea de munca sau eu nu mai figurez ca salariat la ITM .Va multumesc.

Inseamna ca din luna iunie 2010 v-a incetat raportul de munca .. iar dvs munciti la negru in prezent . In acest sens, sesizati ITM-ul pentru ca munciti fara a avea c.i.m..
De asemenea, solicitati angajatorului o copie certificata conform cu originalul de pe pagina din registrul de evidenta a salariatilor unde sunt mentionatre isncrierile referitoare la persoana dvs.
In cazul in care, din motive obiective, angajatorul se afla in imposibilitatea de a va elibera un astfel de document atunci puteti solicita ITM-ului eliberarea unui astfel de document.
Daca nu e o greseala, atunci inseamna ca nu mai aveti contract de munca.
Pe el l-ati intrebat de ce se prezinta fisa asa? Si uitati-va pe fisa dupa sectiunea nume si adresa in partea dreapta e o casuta cu data incetarii activitatii... daca acolo e completat inseamna ca "nu mai lucrati" la el. Un lucru ilegal deoarece deoarece dvs. inca lucrati totusi.. Exista o explicatie pentru iunie-decembrie 2010 cu 0, v-a trecut in fara plata, lucru iarasi ilegal pentru ca trebuia sa faceti cereri de fara plata....Cam multe ilegalitati.. In decursul anului 2010 ati semnat statele de plata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte munca de returnat liniuta liniuta Rog urgent ! Trebuie sa mi se restituie CM de la societ. la care am fost angajat pana in luna august a.c.(2012) care are sediul in Buc. ; rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Sesizare facuta la itm. ce parere aveti de raspuns? mie mi se pare bataie de joc. va rog dati-mi un sfat. mihaela_d_a mihaela_d_a Sunt angajata in cadrul unei societatii din februarie 2006, in ianuarie 2010 am aflat ca sunt insarcinata, ca sa beneficiez de concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare acte dupa plecarea din firma Collins Collins Buna ziua, Am plecat din firma la care activam acum o luna de zile, insa, nici pana acum, nu am reusit sa imi recuperez actele necesare, respectiv, decizia ... (vezi toată discuția)