buna ziua cum se poate sa ai contract de munca daca nu semnezi absolut nimic ? si cand pleci iti cer demisia dar nu ai semnat nimic se poate asa ceva? multumesc
nu nu am semnat nimic la cea firma am semnat la alta pe 2 ore atat
la care erau aceeasi patroni si mi se pare foarte ciudat ca mi-au eliberat fisa fiscala pe 2012 pe firma unde nu am semnat absolut nimic si acum dupa 9 luni dupa plecarea mea imi cer demisia dupa ce am facut o sesizare la itm
Nu au de ce sa va solicite demisia , intrucat:
- este o solicitare nelegala
- daca nu ati semnat cu acel angajator , inseamna ca nu ati avut raport de munca si nu are ce sa inceteze.
da am primit si mi-au spus ca din revisal reiese ca angajatorul nu a depus nici un act pentru incetarea la locul de munca dar nu inteleg cum se poate asta !!!!!1
Inseamna ca decizie de incetare a c.i.m. nu a fost transmisa prin REVISAL. Altfel spus, din registrul general de evidenta a salariatilor reiese ca raportul dvs de munca nu este incetat.
Demisia
niko36
buna ziua am si eu o problema am lucrat la un mag pana anul trecut in martie si am plecat pur si simplu fara demisie fara preaviz avand un contract semnat ... (vezi toată discuția)