avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare contabil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare contabil

buna ziua tuturor,

as dori sa schimb contabila , ce pasi trebuie sa urmezi, toate actele firmei se afla la sediul contabilei, as dori sa stiu cum trebuie sa procedezi, daca nu a facut si alte prostii in acte, ca de altfel a facut pe apartamentul cumparat pe firma un contract de comodat pentru sediul unei firme infiintate de ea, falsificand semnatura mea.
nu am nici un contract cu ea, ( prestari servicii sau colaborare, absolut nimic, ) apare doar stampila firmei ei si o semnatura, nici macar numele persoanei care semneaza.

va rog foarte mult sa ma ajutati,
va multumesc anticipat tuturor,
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 03:14, 11 Aprilie 2009
O metoda de a scoate actele de la contabila este sa ii spuneti ca v-au telefonat de la “infractiuni economice” si vi s-a cerut sa va prezentati acolo in data de… cu toate actele. “Metoda” aceasta a mers (cel putin) de doua ori… Desi, in cazul dv, s-ar putea “prinde” ca e un tertip… La “infractiuni economice” sunt chemati cei impotriva carora s-au depus plangeri… si dv scrieti ca nu ati avut o "activitate efectiva"...
Sa incheiati un PV de predare-primire acte… Puteti verifica daca sunt acolo toate facturile, bonurile etc deoarece stiti ce achizitii ati facut.
Poate functioneaza si la dv.
Succes.

Daca declaratiile lunare / trimestriale nu ar fi fost depuse ati fi primit instiintari de la institutiile carora le sunt “dedicate”. Cat despre a constata corectitudinea inregistrarilor contabile mai bine le dati la verificat dupa ce intrati in posesia acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare societate prin cesiune ALINAfenesan ALINAfenesan buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspunsuri pentru urmatoarea situatie: o societate aflata in inactivitate temporara (suspendata) este preluata de catre un ... (vezi toată discuția)
Care este procedura legala prin care un fost administrator de bloc sa fie determinat sa predea actele? Constanta Loga Constanta Loga Care este procedura legala prin care un fost administrator de bloc refuza predarea documentelor justificative (facturi,chitante,bonuri fiscale)registrele ... (vezi toată discuția)
Demiterea administratorului angelica82 angelica82 Buna seara.Locuiesc pe o scara de bloc cu 43 aparatmente.Din cauza unor neregului sesizate de mai multi vecici si din cauza unor salarii colosale pe care ... (vezi toată discuția)