avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum trebuie sa procedez...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum trebuie sa procedez...

Stau la bloc,deasupra mea este o familie care are un copil.acest copil este ceva de speriat,tropaie rau prin casa,sare prin casa,nu ne putem odihni,nu putem sta linistiti,nu respecta orele de liniste.a vorbit sotul cu tatal copilului si a zis ca nu are cei face copilului-asta e raspunsul.seara ii batem in teava si mai rau face...zgomotul seara dureaza i pana la ora 23_23.30, nu se mai poate.intelegem ca si noi am avut copii,avem nepoti dar nici asa sa nu avem liniste .la bloc trebuie sa te gandesti si la ceilalti.
Singura solutie este sa va adresati in scris org. de politie de la sectia de care apartineti. Faceti reclamatia in doua exemplare, luati numar de inregistrare.
Ar fi bine sa aveti si martori - in masura posibilitatilor, care sa va sustina afirmatiilor.
Am fost la sectia de politie si cei de acolo au zis ca ce noi nu avem copii si le-am zis avem sunt mari aum,avem nepoti dar ai nostri nu au facut asa ,am stiut sa-i educam...si daca sunt copii acum trebuie sa suportam orice..depinde si de parinti.am fost din nou la vecinul care ne supara impreuna cu administratora si degeaba acelasi rapuns ca nu are ce sa-i faca copilului ca ce vrem sa-l lege...degeaba vorbesti cu el...numai suportam,daca vreti sa ma credeti am bagat i apart in vanzare nu e de stat aici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Reclamatie liniste bloc liliana_grebanus liliana_grebanus Recent am aflat ca am fost reclamarta ca nu mentin linistea in bloc, de catre doamna care locuieste sub apartamentul meu. As dori sa stiu si eu: care este ... (vezi toată discuția)