avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa prima inmatriculare

am cumparat o masina inmatriculata in Bulgaria,masina ce are capacitatea 2998cc.fabricata in anul 2000.este euro2.Cat ma costa inmatricularea ei si cum pot recupera banii de pe taxa de prima inmatriculare?am inteles ca trebuie sa deschid un dosar pt,acest lucru...cat timp dureaza procesul?
ce acte sunt necesare pt inmatricularea in Romania?
Cel mai recent răspuns: Emmanuel_ro , utilizator 16:53, 8 Ianuarie 2014
din experienta proprie pot sa iti spun ca dureaza aproximativ 1 an pentru recuperarea taxei ..cel mai bine e sa te reprezinte un avocat specializat in asta sunt multe lucruri marunte care trebuie facute.
Eu miam angajat un avocat care sa ocupat de tot iam facut procura iar acum am primit comunicarea de la curtea de apel
unei masini am recuperat taxa de inmatriculare de 1200 euro iar alta masina am inmatriculato fara taxa ideea e ca eu nu am putut folosi aceasta din urma decat 3 luni de zile cu numere rosi dar procesu sa castigat . cred ca la masina ta taxa e foarte mare. Nu stiu cat am fost de explicit dar ideea e ca incontinuare taxa nu e legala si e mare pacat sa pierzi niste bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Numere rosii pe perioada procesului de taxa auto vasis2 vasis2 Buna ziua, As dori sa stiu daca exista posibilitatea legala ca pe toata perioada solutionarii unei actiuni de recuperare a taxei auto, de la depunerea ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto alpyne alpyne m-am gandit sa pun aceasta intrebare gandindu-ma ca e mai sigur sa fiu 100%sigur decat sa fac o greseala.subiectul.vreau sa cumpar un auto inmatriculat in ... (vezi toată discuția)