avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 112/case nationalizate si teren aferent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 112/case nationalizate si teren aferent

Buna ziua am si eu o intrebare!!! A cumparat parinti mei o casa cu legea 112/1995.in 2008 ne-am trezit cu fosti propietari ai imobilului care au plecat legal cu despagubire in 1984 sau 1985.ca revendica terenul aferent casei,in anul 2011 sa dat respins la aceea cauza si dupa care au deschis un alt proces imediat sau a facut recurs greu sa inteleg legiile.intrebarea mea in contextul noi legi care a aprobato ponta anul trecut se mai restituie in natura terenul aferent casei mele cumparate cu legea 112? sau se face despagubire in bani. imi cer scuze daca nu am formulat clar problema .terenul consta in casa si curte . si gradina sunt doua numere tot pe cf.va multumesc anticipat,




Alte discuții în legătură

Vanzatorul dupa 14 ani revendica metele proprietatii vandute francisckonta francisckonta Ajutor! Buna ziua! La sfirsitul anului 2000 am cumparat una casa cu gradina in posesia careia am intrat imediat. [b]Mentionez ca metele proprietatii ... (vezi toată discuția)
Teren aferent locuintei ofelia67 ofelia67 Am cumparat cu legea 112 o casa, suprafata 66 mp, terent aferent locuintei 79 mp, intr-o curte comuna. Dupa cumpararea casei, au aparut retrocedari de parti ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune respinsa kike kike buna ziua,dupa 8 ani de proces,cu recursuri,amanari si rejudecari instanta a pronuntat cauza astfel;se respinge cererea de 'uzucapiune' cu drept de recurs in ... (vezi toată discuția)