avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare activitate la sediul unui SRL, cod CAEN ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare activitate la sediul unui SRL, cod CAEN existent in actul constitutiv

Buna seara,

Am o intrebare.
Pentru un S.R.L. doresc sa depun un dosar pentru autorizarea unor activitati (coduri CAEN) existente deja in actul constitutiv, al sediul firmei.
In prezent nicio activitate (CAEN) nu este autorizata la sediul firmei.

Am 2 intrebari:
1. In afara de cererea de inregistrare, depun si Declaratie model 2 (avand in vedere ca nu pot depune model 3 neexistand o alta declaratie initiala) sau obligatoriu declaratie Declaratie Model 3?
2. Continutul dosarului va fi: Cerere de inregistrare, Declaratie model2/3, certificat constatator initial (original), C.I. Administrator si atat?

Multumesc anticipat pentru ajutor,
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 20:05, 8 Ianuarie 2014
da pentru raspunsul nr. 2 si declaratia model 3 (daca sediul este apartament de bloc si nu este spatiul cu destinatie comerciala, unele ORC solicita la autorizarea sediului cu activitate si formularul completat si semnat pentru acord vecini si asociatia de proprietari)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare activitate srl la terti Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa depun pentru un SRL un dosar pentru autorizarea unor obiecte secundare de activitate (coduri CAEN) existente deja in actul ... (vezi toată discuția)
Completare obiect de activitate bettyna bettyna Buna ziua, Sper ca poate cineva sa ma ajute Firma la care lucrez s-a hotarat sa completeze obiectul de activitate ( sa adauge cateva coduri caen dar care ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)