avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare activitate SRL la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare activitate SRL la terti


Buna seara,

Doresc sa depun pentru un SRL un dosar pentru autorizarea unor obiecte secundare de activitate (coduri CAEN) existente deja in actul constitutiv, la terti si/sau la sediul social al firmei (un apartament de bloc):

4619 - Intermedieri in comertul cu produse diverse;
7022 Activitati de consultanta pentru afaceri si management;

In prezent nicio activitate (CAEN) nu este autorizata la sediul firmei (nici macar activiatea principala - 4643 Comert cu ridicata al aparatelor de uz gospodaresc, al aparatelor de radio si televizoare, intrucat am nevoie de inchiriere depozit.

Am 2 intrebari:
1. Ce declaratie depun: Model 2 sau Model 3?
2. Am nevoie de avize SSM, etc pentru a desfasura activitatile la sediul social?
3. Cu codul 4619 pot desfasura intermedieri produse electrice si electronice?
3. Continutul dosarului va fi: Cerere de inregistrare, Declaratie model2/3, certificat constatator initial (original), C.I. Administrator si atat?

Multumesc anticipat pentru ajutor,
Cel mai recent răspuns: Cristiana Budileanu , Avocat 21:31, 15 August 2015
1. Se va depune declaratia model 2. In cazul in care doriti desfasurarea activitatilor la sediul social, va fi necesar Acordul asociatiei de proprietari/locatari si a vecinilor in plan orizontal si vertical.
2. Nu
3. Da
4. Cerere inregistrare, Declaratie model 2, Acord Asociatie proprietari/Locatari, Certificat constatator original si CI administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avizare coduri caen onrc Eugenia04 Eugenia04 O avocata mi-a infiintat o firma noua pe care i-am spus ca doresc sa desfasor activitate de comert (de fapt intermediere) de produse electrice. In baza unor ... (vezi toată discuția)
Cod caen consultanta marketing chandrei chandrei Am o firma care are ca obiect secundar codul 7022 si un alt cod ca obiect principal. Contractele pe care le-am facut pina acum se refera la consultanta privind ... (vezi toată discuția)
Autorizare activitate la sediul unui srl, cod caen existent in actul constitutiv MrGiacomo MrGiacomo Buna seara, Am o intrebare. Pentru un S.R.L. doresc sa depun un dosar pentru autorizarea unor activitati (coduri CAEN) existente deja in actul ... (vezi toată discuția)