avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant executat international
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant executat international

tatal meu s-a pus girant in 2006 pentru un amic.se intampla in spania.imediat a si inceput sa plateasca ca ala era de negasit.a platit tata aprox 10 000 euro dupa care nu a mai platit. banca comerciala din spania a vandut creanta unei firme de recuperari.dupa 3 ani de neplata aceasta l-a contactat si i-a spus ca le datoreaza 13300 euro.acum tata le plateste doar 70 de euro pe luna pentru ca situatia lui financiara e una foarte modesta. acum vrea sa treaca casa lui de la tara din romania pe mine.eu nu ca nu as vrea,dar mi-e frica sa nu fac o ilegalitate.mai am deja 3 proprietati si nu vreau probleme/ce sa fac?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Credit in strainatate Andy G. Andy G. Buna ziua, Am facut un credit in Austria, avand ca girant un prieten care imi datora acea suma de bani insa nu putea face creditul pe numele lui. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Ajutor - riscuri girant credit ipotecar zimbet zimbet buna ma numesc claudia si am girat ap pt sora mea cu mama mea care a decedat ,eu detin 75la suta din ap iar sora cu tata vitreg detin 25 la suta impreuna ,de ... (vezi toată discuția)
Ce poate face un girant in cazul in care creditul nu a mai fost platit mihu_lucian mihu_lucian Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema, si as vrea un sfat inainte de a merge mai departe. In 2002 tatal meu a girat o alta persoana pentru un ... (vezi toată discuția)