avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Registre mediere
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Registre mediere

ca si birou de mediator ,trebuiesc ceva registre tipizate pt o buna functionare sau pur si simplu un simplu registru de intrari iesiri ?daca ma poiate ajuta cineva ?si de unde sa fac rost de elel
RESPECT ECHIPA AVOCATNET .
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 08:51, 10 Ianuarie 2014
De la administratia financiara achizitionati registrul de vanzari-cumparari, registrul jurnal si registrul unic de control. Facturierul si chitantierul poate fi achizitionat de la orice firma care vinde aceste tipizate, ori puteti sa le emiteti in forma electronica.
Este recomandat sa aveti un registru pentru contracte, unul pentru procesele verbale emise si unul pentru acordurile de mediere (ca si structura similare registrului de evidenta intrari-iesiri).
Registrul unic de control nu este obligatoriu in cazul mediatorilor.
Registrul unic de control nu este obligatoriu.

Legea 252 din 10 iunie 2003 (Legea 252/2003)
Parlamentul Romaniei adopta prezenta lege.
Art. 1. -
(1) Contribuabilii, persoane juridice inregistrate la Oficiul National al Registrului Comertului, autorizate potrivit legii, au obligatia sa tina registrul unic de control.
(2)Celelalte categorii de contribuabili pot tine registrul unic de control, in functie de optiunea acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidente, registre necesare la o firma vicamircea vicamircea Am înfiinţat o firmă SRL de proiectare, design, asistenta tehnică. Impozit 3% pentru microintreprinderi. Plătitor de TVA. Pentru inceput va avea un ... (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit,neplatitor de tva,ce registre imi trebuie??? suciugeorgeta suciugeorgeta Mi-am facut un Pfa cod 9602,servicii de cosmetica,am optat pentru norma de venit,neplatitor de tva , ce registre trebuie sa completez?? Am luat si casa de ... (vezi toată discuția)