avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Numar unic dosar penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Numar unic dosar penal

Fiecare dosar penal are un numar unic dobandit odata cu inregistrarea la parchet a dosarului. Poate fi posibil ca un dosar penal inregistrat la parchet in data de 1 septembrie 2013 sa aiba numarul unic 5000/P/2013 si alt dosar penal inregistrat la parchet in 1 noiembrie 2013 sa aiba numarul unic 2000/P/2013. (datele sunt fictive, doar sa exemplific ca un dosar inregistrat mai tarziu are un numar unic mai mic)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:12, 9 Ianuarie 2014
Nu este posibil asa ceva, numerele sunt consecutive daca dosarele sunt inregistrate la acelasi Parchet.
Situatia poate fi posibila daca faceti comparatie intre 2 PARCHETE.
In mod normal a trebui sa fie in ordine cronologica.
Da, doar la parchete diferite numerele pot fi diferite deoarece unele au cazuri mai multe iar altele mai putine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar trimis la parchet trimisa la parchet. ciudat george_cretulescu george_cretulescu Buna ziua. Am depus o plangere penala pentru inselaciune online. Am adus dovezi tot ce am putut. Acum am fost la politie si mi-au spsu ca dosarul a fost ... (vezi toată discuția)
Numar dosar ContSters298268 ContSters298268 Cum pot afla un numarul de dosar , am patit-o cu alin 85 alin 1, numere expirate, si de aproape 5 luni de zile nu am primit nici-o citatie, si nici nu am dorit ... (vezi toată discuția)
Plangere politie si parchet Tavi_Man18 Tavi_Man18 Buna seara am facut o plangere la politie si in prealabil si la parchet au trecut 30 zile si nu am primit nici un raspuns simt o oarecare tergiversare asupra ... (vezi toată discuția)