avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de urmas si pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de urmas si pensie alimentara

buna ziua.
am obtinut in septembrie 2013 sentinta civila prin trimbunal care il obliga pe tatal copilului meu ( fostul meu iubit) sa plateasca pensie alimentara. am trimis copie de pe act la el insa pana acum nu am incasat nimic iar intre timp a decedat.
el locuia si lucra in Germania cu acte in regula.
ce trebuie s afac acum?
unde duc actul? la fostul loc de munca? cine imi achita pensia de la deschiderea procesului pana in prezent si cine imi achita pensia de urmas pentru copil?
cui trebuie s ama adresez si ce acte imi sunt necesare?
VA MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Angela71 Angela71 Buna ziua sunt divortata din 2011 , tatal copiilor lucreaza cu acte legale avand si o firma in germania mentionez ca la data divortului aveam 5 copii minori ... (vezi toată discuția)
Pensie urmaș deduanca deduanca Bună ziua. Sunt divorțată de 5 ani. Avem un copil de 9 ani. Săptămâna trecută a decedat fostul soț. Ma interesează dacă are drept la pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas studenta BABALIC FLORENTINA BABALIC FLORENTINA Buna ziua, as dori sa va intreb daca fiica mea, studenta la medicina are dreptul la o pensie (ajutor) dupa moartea fostului meu sot. Se poate obtine ... (vezi toată discuția)