avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligativitate depunere formular A1
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligativitate depunere formular A1

Am lucrat cu contract de munca prestari servicii tehnice ( valabil pana in 18 aug.2014) in Belgia ca persoana fizica autorizata(PFA) acolo firma i-mi solicita in fiecare an Formularul A 1 ( cel care se depune la Casa Nationala de Pensii Publice Bucuresti -Relatii Internationale.Am auzit ca incepand cu ianuarie 2014 nu ar mai fi nevoie de acest formular A 1 pentru aprobare .Este adevarat ? Multumesc anticipat pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: jean59 , utilizator 18:56, 9 Ianuarie 2014
Ati lucrat sau lucrati?
A1 (fostul formular E101) este un act cu o importanta majora Acesta va atesta, dumneavoastra şi membrilor de familie pe care ii aveti in intretinere, continuitatea afilierii la sistemul de asigurari sociale din tara de origine, timp de maxim 2 ani.
CONTRACTUL MEU EXPIRA IN 18 AUG 2014,momentatn eu sunt in tara pot veni si pleca oricand la firma (EU SUNT SI PENSIONAR ) dar acolo in fiecare an firma de acolo cere acest
A1 aprobat si cum la noi in Romania astepti aceasta aprobare ca la noi ( ca sa nu zic altfel ) .Eu am inteles ca din ian .2014 lucram fara restrictii in strainatate, in fond noi oricum la finante ne platim toate darile catre stat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular a1 paguro paguro Buna ziua!Am deschis un PFA in octombrie 2019.Sunt mecanic auto cu specializare in repararea masinilor de curse(tip formula 1).In cursul acestei luni voi ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Daca ma puteti ajuta sa elucidez acest aspect: Firma de constructii care isi desfasoara activitatea in mare parte in afara tarii. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Declaratia e101 deliarohneanu deliarohneanu Buna Ziua , Ma puteti ajuta va rog ? o frima din strainatate are angajati romani si pe langa declaratia e101 mai trebuie Acordul Romaniei stiti cumva despre ... (vezi toată discuția)