avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizia pe scurt..
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizia pe scurt..

As dori o scurta interpretare la aceasta solutie..Mentionez ca este vorba despre o plangere contraventionala aflate pe 2 dosare in baza aceluiasi proces verbal..Prima plangere mi a fost admisa acum 2 luni de zile..Va multumesc !

Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Admite excepţia autorităţii de lucru judecat, invocate din oficiu. Respinge plângerea contravenţională pentru autoritate de lucru judecat. Cu apel în 30 de zile de la comunicare, care poate fi exercitat prin depunerea cererii la Judecătoria Giurgiu.
Document: Hotarâre 6/2014 08.01.2014
Cel mai recent răspuns: lucianalex , utilizator 12:16, 11 Ianuarie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
adriana_c a scris:

In cadrul celui de-al doilea proces, a fost invocata excepţia autorităţii de lucru judecat pentru ca judecarea plangerii contraventionale formulate de dvs. sa nu mai fie reluata.

Prima hotararea judecatoreasca, prin care a fost admisa plangerea, are autoritate de lucru judecat.

Plangerea contraventionala ramane admisa si nu aveti motiv sa faceti apel.

Aveam o banuiala oricum va multumesc frumos pentru confirmare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatie solutie lucianalex lucianalex Buna Ziua ! Am facut mai demult o contestatie impotriva unui PV pentru depasirea vitezei regulamentare si nepurtarea centurii de siguranta ! Azi am vazut pe ... (vezi toată discuția)
Decizii judecatoresti-autoritate tutelara(eu- parat) Oananatalia06 Oananatalia06 Buna seara,va rog daca poate sa mi explice cineva ce inseamna aceasta hotarare: Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala- proba nou depusa de apelanta? Lkn Lkn Am depus o plangere contraventionala la tibunal. Unde dupa Primul termeni ni s-a dat urmatorea sentinta: \\"Tip solutie: Admite plângerea Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)