flori_minicards a scris:
daca eu nu sunt in tara si ii dovedesc mediatorului cu rezervarea biletului poate face medierea fara mine daca eu il anunt de acest fapt ca doresc sa se faca dupa ce revin
Mediatorului nu trebuie sa ii dovediti nimic, nu are competenta sau calitatea de a aprecia "probe", insa, asa cum v-a mentionat si colegul meu,
@bpcs, cu toata bunavointa pe care ar manifesta-o, nu poate decat sa inchida procedura in termenul legal de 15 zile, calculat de la data cand partea care l-a solicitat a introdus cererea catre el.
Ca atare, orice reprogramare trebuie efectuata in interiorul termenului amintit, altfel, la data deja stabilita si comunicata, mediatorul ii va emite solicitantului un proces-verbal cu care acesta va completa dosarul din instanta. Daca demersurile sale au fost corecte si legale, nu exista, in principiu, motive ca judecatorul sa nu le ia in consideratie.
Daca doriti intr-adevar medierea (care este diferita de simpla sedinta obligatorie de informare la care sunteti invitat), fie mergeti la informare inaintea plecarii din tara, fie redeschideti dumneavoastra procedura cand va intoarceti.