avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare obligatorie locuinta obtinuta prin credit ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare obligatorie locuinta obtinuta prin credit imobiliar

Buna ziua. Cum trebuie facuta asigurarea obligatorie pentru un apartament la care mai sunt de platit rate bancare inca 18 ani? Polita trebuie cesionata in favoarea bancii? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 21:39, 17 Ianuarie 2014
Precis lamuriri ati primit de la banca.In principiu, asigurarea locuintei (atat PAD cat si facultativa) se face pe o perioada de cate un an (12 luni) cu obligatia de reinnoire pana la achitarea creditului imobiliar (apartamentul este gajat).Cesionarea in limita valorii creditului, este stabilita prin contractul de credit pe care l-ati incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea obligatorie a locuintelor StanPatitulPensionar StanPatitulPensionar Am un credit imobiliar la care asigurarea locuinţei o fac eu, anual, şi o cesionez băncii, şi am alt credit cu garanţie imobiliară (pe altă locuinţă), ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta ipotecata ady492 ady492 Am un credit ipotecar si in contractul de credit se specifica ca banca plateste prima de asigurare facultativa a locuintei pe toata durata creditului ,daca ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cu banii deja plătiți băncii în cazul în care un apartament achiziționat prin prima casă este distrus într-un dezastru natural? insomnia13ro insomnia13ro Bună ziua, Am achiziționat un apartament prin Prima Casă și până acum am achitat aproximativ o treime din valoarea creditului. La semnarea ... (vezi toată discuția)