avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Un contract de prestari servicii, semnat si stampilat de ambele parti, este valid in cazul in care una dintre parti nu a dat Nr. de inregistrare???
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: zako , utilizator 17:30, 10 Ianuarie 2014
Da. Un astfel de contract este valabil incheiat in momentul in care partile se pun de acord asupra clauzelor contractuale. Daca acesta este semnat de ambele parti inseamna ca acordul de vointa a avut loc, deci contractul se considera valabil incheiat.
Daca ambele parti sunt societati comerciale vor avea obligatia sa inregistreze documentul in Registrul de intrare-iesire.
Multumesc. Da, ambele parti sunt societati comerciale, una dintre parti a inregistrat documentul in Registrul de intrare-iesire iar cealalta NU, sau cel putin nu mi-a dat Nr. de inregistrare. Sa inteleg ca este valabil contractul?
Da, e valabil. E problema lor cum isi tin evidenta documentelor.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea contractelor intre absenti aartist aartist Este valabil incheiat un contract de vanzare -cumparare comerciala semnat , stampilat de parti, dar transmis prin fax cu confirmare de primire? Se poate cere ... (vezi toată discuția)
Dovada contractului comercial, conform oug 119/2007 anjinsan anjinsan Apariţia OUG 119/2007 privind combatarea intarzierii executarii obligatiilor de plata rezultate din contracte comerciale şi menţinerea ei în vigoare ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii elenate elenate Buna ziua. Rog tare mult sa-mi rapundeti daca un contract de prestari serviicii care este doar stampilat de beneficiar nu si semnat este valabil sau nu. ... (vezi toată discuția)