avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Incetarea contractului de inchiriere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Incetarea contractului de inchiriere

Buna seara!

Am o mica problema. Acum 7 luni am facut un contract de inchiriere cu o firma. Contractul este facut pe un an, dar ei nu mi-au platit de cateva luni, si nici nu l-am vazut pe ei. Ce trebuie sa fac pentru anularea contractului?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:20, 9 Ianuarie 2014
Sa trimiteti o notificare catre locatar.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa blocului: antene parabolice si panouri solare DragosDrs DragosDrs Buna ziua. Am cateva nelamuriri. Va voi spune intai \\"povestea\\", ulterior voi pune intrebarile. Fac parte din noul Comitet Executiv al unei scari de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchirirere spatiu comercial dupa 1 luna. fanex88 fanex88 Buna ziua Am un amic care a inchiriat un spatiu, l-a amenajat, a obtinut autorizatii (a deschis un magazin cu specific alimentar) si dupa o luna a venit ... (vezi toată discuția)
Apartament cumparat cu contract de inchiriere SethBV SethBV Buna ziua, am cumparat un apartament pe data de 1 decembrie 2016 de la o firma. Apartamentul are un contract de inchiriere insa nu e notat in CF. Locatarul ... (vezi toată discuția)