avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce inseamna hotarare intermediara?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce inseamna hotarare intermediara?

Buna seara
Ce inseamna daca hotararea de evacuare pronuntata, in care se spune ca este executorie si poate fi atacata cu apel in 5 zile de la pronuntare, este numita hotarare intermediara? Mai poate fi pusa in executarea, daca nu s-a declarat apel?
Multumesc anticipat
Aceasta hotarare este executorie si nu intermediara.

Cu atat mai mult poate fi pusa in aplicare daca nu s-a atacat cu apel. Inseamna ca aceasta hotarare a devenit definitiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare alexzeciu alexzeciu buna ziua. am obtinut in instanta de apel printre altele. o decizie de evacuare din casa pe care am obtinut o. intrebarea e daca pot incepe demersurile de ... (vezi toată discuția)
*titlu:** legalitatea executării silite înainte de soluționarea ... Georgia2010 Georgia2010 *Titlu:** Legalitatea executării silite înainte de soluționarea apelului într-un proces de evacuare **Întrebare:** Bună ziua, Într-un proces ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva-executare silita marik0 marik0 Buna ziua si Hristos a inviat! Am o mica nelamurire cu privire la hotararile care pot fi puse in executare (dupa investirea cu formula executorie). Cf art ... (vezi toată discuția)