avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Trecerea de la TVA la incasare la TVA normal
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Trecerea de la TVA la incasare la TVA normal

Sunt o societate infiintata in oct 2013. Sunt cu tva la incasare, la trimestru. Vreau sa trec la tva normal. Cum fac asta? Cand depun declaratia de radiere tva la incasare si "activare" tva normal? Aceasta declaratie ce trebuie depusa este 010, nu? Am citit legea dar nu e prea explicita. Adica, nu stiu cu declaratia cand o depun si de cand incep sa fiu cu tva normal. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 15:19, 10 Ianuarie 2014
rebecavalentina a scris:

Sunt o societate infiintata in oct 2013. Sunt cu tva la incasare, la trimestru. Vreau sa trec la tva normal. Cum fac asta? Cand depun declaratia de radiere tva la incasare si "activare" tva normal? Aceasta declaratie ce trebuie depusa este 010, nu? Am citit legea dar nu e prea explicita. Adica, nu stiu cu declaratia cand o depun si de cand incep sa fiu cu tva normal. Multumesc!

Buna ziua,

www.avocatnet.ro/content/art...

[ link extern ]

Respect,
Dan Preda.
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
ContSters307306, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vector 010 la asociatie / fundatie MIV MIV la o asociatie non profit va rog sa-mi spuneto daca si cum trebuie sa completez un vector 010 va multumesccccccccc (vezi toată discuția)
Declaratie 010 la infiintare maka67 maka67 Buna ziua, La declaratia 010 care se intocmeste si se depune la finante in maxim 30 zile de la infiintare(Declaratia de inregistrare-1), ce vectori fiscali ... (vezi toată discuția)
Obligatii srl-d anomarairam anomarairam Buna ziua, am infiintat in iulie 2013 un SRL-D, la infiintare am anuntat OTIMMC despre infiintarea acesteia pentru a ne lua in evidenta. Pana in prezent nu am ... (vezi toată discuția)