avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare in Cartea Funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare in Cartea Funciara

Am cumparat un teren care era "din acte" 'n' mp si in realitate 'm' mp (mai mica fiind suprafata masurata), ambele suprafete specificate in extrasul CF pentru autentificare, inainte de cumparare.
Primaria refuza eliberarea Autorizatiei de Construire pe motiv de diferente intre suprafata "din acte" si cea "real masurata".
Trec de faptul ca eu doresc sa construiesc pe suprafata "real masurata" si va rog sa ma ajutati cu sfaturi pentru a ajunge ca in CF sa se faca modificarea de la "din acte" la suprafata real existenta.

Va multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2014
Retardila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 13:52, 10 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa formulati o cerere de chemare in judecata a cartii funciare cu solicitarea de a se efectua rectificarile si Primaria pentru obligarea emiterii autorizatiei pe suprafata reala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferenta suprafata scriptica vs. suprafata masurata Retardila Retardila Am cumparat anul trecut \\\\"n\\\\" mp de teren pentru copiii mei sa-si faca un \\\\"cuib\\\\" si sa creasca nepoti.... Cei \\\\"n\\\\" mp de teren s-au ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa la tara blajanul blajanul Vreau sa cumpar o casa undeva la tara, pe care am vazut-o zilele trecute si vreau sa stiu cu ce acte trebuie sa se prezinte vanzatorul la notariat pentru a ... (vezi toată discuția)
Constructie imobil fara teren intabulat nataliatal nataliatal parintii mei au cumparat un teren cu imobil in 1985 dar in contract este specificat ca detin doar o suprafata de 114 iar suprafata de 250 intra in posesia ... (vezi toată discuția)