avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie copil

buna seara.Am dreptul de prelungire a CCC -lui dintr-un 1an in 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:20, 11 Ianuarie 2014
Opţiunea beneficiarului prevăzută la alin.(1) al art.2 din OUG nr.111/2010 se exprimă în scris, pe bază de cerere, şi nu poate fi schimbată pe parcursul acordării drepturilor.

Această opţiune nu mai poate fi modificată pe parcurs, însă persoana poate reveni în concediu de creştere a copilului, până la împlinirea de către acesta a vârstei de un an, cu plata unei indemnizaţii aferente concediului şi poate continua apoi cu stimulentul de inserţie până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani, în situaţia în care se reîntoarce la activitatea profesională înainte de împlinirea de către copil a vârstei de un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc, stimulent de insertie cipanu cipanu daca optez pentru CCC pana la 2 ani dar intre timp ma razgandesc si doresc revenirea la serviciu inainte de implinirea copilului a varstei de 1 an mi se mai ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie luat de tatal copilului PANITA ROXANA PANITA ROXANA Daca eu mama nu amservici deci venituri poate beneficia tatal de cccpana la 1an,sa faca apoi cerere de revenire la munca si sa ceara stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie alexandra001 alexandra001 Buna ziua. Va rog daca cineva poate sa ma informeze cum ma pot reangaja daca: - trebuie sa depun dosarul pt indemnizatie de creste a copilului pe 1 an de ... (vezi toată discuția)