avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Calea de atac a unei hotãrâri pronunțate de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Calea de atac a unei hotãrâri pronunțate de instanța de apel într-un litigiu de muncã

Ce cale de atac exista dupa apel, in cazul unui litigiu de munca?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 08:41, 11 Ianuarie 2014
recursul
Potrivit art. 483, alin. (2) Cod procedură civilă, hotărârile care sunt supuse numai apelului nu sunt susceptibile de a fi atacate cu recurs.

Întrucât hotărârea pronunțată într-un litigiu de muncă poate fi atacată numai cu apel, rezultă că hotărârea instanței de apel nu poate fi atacată cu recurs. Dacă există unul sau mai multe dintre motivele strict și limitativ prevăzute în Codul de procedură civilă, hotărârea instanței de apel poate fi atacată cu contestație în anulare sau cerere de revizuire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncã: pot sã declar recurs împotriva hotãrârii pronunțate de instanța de apel? luminitatoma luminitatoma Am pierdut un proces in calitate de reclamanta pentru drepturi salariale de doua ori. La prima instanta mi s-a respins actiunea ca nefondata, ( a fost o ... (vezi toată discuția)
Urmãtoarea cale de atac dupã recurs acsa88 acsa88 Buna seara.Am pierdut recursul,s-a hotarat mentinerea sentintei data de tribunal.Doresc sa stiu care este urmatorul pas in justitie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Contestatia in anulare shhomerul shhomerul contestatia in anulare in baza art. 320(3) cod procedura civila se mai poate face pentru motivele date de art. 317 si art. 318 cod procedura civila? (vezi toată discuția)