avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plata taxa timbru judiciar pentru masina
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Plata taxa timbru judiciar pentru masina

Buna dimineata,

Cat trebuie sa platesc taxa de timbru judiciar pentru o masina din anul 2007? (iesire din indiviziune)... Daca platesc 150 lei, este bine? Daca nu este de ajuns imi poate inchide dosarul pentru neplata corespunzatoare, la prima infatisare?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

O dimineata placuta!
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:35, 11 Ianuarie 2014
Taxele judiciare de timbru pentru cererile sau actiunile introduce pe rolul instantelor, se datoreaza si se platesc la valoarea declarata, potrivit art.3 din OUG80/2013.Daca platiti mai putin, instanta o sa va puna in vedere, fie prin citatie, fie la termenul urmator, sa completati taxa de timbru pana la valoarea corespunzatoare obiectului cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala taxa de timbru pentru asociatie de proprietari vrica vrica Solicitarea reclamantei prin introductiva este suma de 3000lei Vreau sa fac cerere reconvewntionala care are valoarea de 4334lei ce taxa de timbru ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune DARSHAN DARSHAN Am vindut 1\\2 dintr-un teren unei familii cu promisiunea ca vor cumpara si diferenta dar au renuntat iar eu am ramas cu terenul blocat la ocpi,fac precizarea ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune valpetcu valpetcu Buna, Puteti sa-mi spuneti care ar fi cea mai avantajoasa varianta pentru a face un partaj succesoral? Este mai bine sa-l facem prin notar? si in cazul ... (vezi toată discuția)