avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere reconventionala Taxa de Timbru pentru Asociatie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere reconventionala Taxa de Timbru pentru Asociatie de Proprietari

Solicitarea reclamantei prin introductiva este suma de 3000lei Vreau sa fac cerere reconvewntionala care are valoarea de 4334lei ce taxa de timbru ar trebui sa platesc
Va rog ajutati-ma si pe mine ce parere aveti?
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: vrica , utilizator 14:27, 13 Aprilie 2014
Fiecare va plati cate o taxa judiciara de timbru corespunzatoare sumei care o pretinde.Drept urmare, dvs. veti achita o taxa judiciara de timbru de 308.38 lei.
Nu poate fi aplicat art 1028NCPC considerind ca aceasta cerere reconventionala este cu valoare redusa?
Ce reprezinta suma pe care o solicitati prin cererea reconventionala ?
fond de reparatii acoperis si fond de reparatii curente
Conform legii, pentru acest tip de pretentie Asociatia de proprietari nu plateste taxa de timbru.

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru Mirrella P. Mirrella P. Cineva a introdus o actiune vizand lezarea demnitatii umane (calomnia) impotriva mea, am formulat cerere reconventionala in cauza si la actiunea de fond, ... (vezi toată discuția)
Instanta a respins cererea ca netimbrata. ce sanse am in recurs? arania arania Buna seara, Intr-un proces pt restante cheltuieli intretinere in intampinarea pe care am facut-o am contestat cuantumul sumelor(cele de la inceputul ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune Mike_passat Mike_passat Buna ziua Eu si cu mama mea am cumparat o casa ampreuna si locuim toata familia aici, la un an de la cumparare au anceput certurile antre noi,vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)