avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indiviziune

Buna ziua
Eu si cu mama mea am cumparat o casa ampreuna si locuim toata familia aici, la un an de la cumparare au anceput certurile antre noi,vreau sa stiu ce trebuie sa fac,cum sa ancep procedura pt iesirea din indiviziune.
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Mike_passat , utilizator 21:09, 27 Decembrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
Ma pot duce eu sau trebuie sa angajez un avocat?
Casa este P+1 si atat cat la parter si etaj sunt identice ,4 camere jos si 4 sus .
Aveti idee cum se calculeaza taxa de timbru?
MULTUMESC
Buna seara
Taxa de timbru se calculeaza la valoarea care este mentionata in actul de vanzare-cumparare,sau instanta va va impune sa specificati o valoare a imobilului pentru a vi se calcula taxa de timbru ,daca stiti valoarea intrati pe site-ul www,taxetimbrujudiciar.ro.
Depuneti in instanta o cerere pentru partaj judiciar ,daca venitul nu va permite pentru achitarea taxei de timbru puteti face cerere in instanata pentru ajutor public judiciar conform OUG 51/2008,pentru scutire sau reducere la plata taxei de timbru judiciar.
O seara buna va doresc.
VA MULTUMESC pt ca mi-ti raspuns si va urez sarbatori fericite si un an nou mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala taxa de timbru pentru asociatie de proprietari vrica vrica Solicitarea reclamantei prin introductiva este suma de 3000lei Vreau sa fac cerere reconvewntionala care are valoarea de 4334lei ce taxa de timbru ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ssusu ssusu Buna ziua! Sunt coproprietarul, ampreuna cu alte 9 persoane(frati si veri) a unui Titlu de Conversie ANRP-Directia pentru Acordarea Despagubirilor in ... (vezi toată discuția)
Taxe timbru si judiciare pentru un proces de uzucapiune coyotu27 coyotu27 Buna ziua, Intentionez sa deschid un proces de uzucapiune pentru un teren si casa construita pe acest teren. Terenul a fost cumparat in 1957 (atunci s-a ... (vezi toată discuția)