Acum 2 ani , in ian 2012am avut un litigiu de munca .Am demisionat pt ca nu plateau salariatii
La al doilea termen paratul(societatea mi-a dat banii toti am incheiat o tranzactie in conf cu art 246 cod pr. civ prin care eu renuntam la judecata,( nu la dreptul pretins) parataul era de acord si procesul s-a stins.
Numai ca am fost la Casa de pensii pt vechime si am constatatat ca din acea perioada nu am trecuta vechimea ,desi eu am extrase de cont de la banca cu salariu primit , am contractul de munca incheiat cu societatea etc.
Am inteles ca ma pot intoarce impotriva lor in termen de 3 ani daca am renuntat la judecata si nu la dreptul pretins?
Trebuiau sa depuna la Casa de Pensii declaratiile rectificative lunare , iar dupa aparitia D112 trebuia sa faca declaratii rectificative si sa le depuna la ANAF.
Din aceasta cauza, nu apareti cu stagiu de cotizare la Casa de Pensii.
In acest sens, trebuia sa se depuna la ANAF declaratiile rectificative la D112.
Mergeti la fostul angajator si vedeti daca a depus sau nu aceste declaratii rectificative.
Administrator s.a
lulusca
[b]Buna ziua [/b]
Am si eu o nelamurire cu o persoana care este Administrator la o societate pe actiuni unde a avut functia de DIRECTOR GENEREAL cu ... (vezi toată discuția)