avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Renuntare la judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Renuntare la judecata

Acum 2 ani , in ian 2012am avut un litigiu de munca .Am demisionat pt ca nu plateau salariatii
La al doilea termen paratul(societatea mi-a dat banii toti am incheiat o tranzactie in conf cu art 246 cod pr. civ prin care eu renuntam la judecata,( nu la dreptul pretins) parataul era de acord si procesul s-a stins.

Numai ca am fost la Casa de pensii pt vechime si am constatatat ca din acea perioada nu am trecuta vechimea ,desi eu am extrase de cont de la banca cu salariu primit , am contractul de munca incheiat cu societatea etc.

Am inteles ca ma pot intoarce impotriva lor in termen de 3 ani daca am renuntat la judecata si nu la dreptul pretins?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:17, 11 Ianuarie 2014
Trebuiau sa depuna la Casa de Pensii declaratiile rectificative lunare , iar dupa aparitia D112 trebuia sa faca declaratii rectificative si sa le depuna la ANAF.
Din aceasta cauza, nu apareti cu stagiu de cotizare la Casa de Pensii.

Despre ce perioada este vorba?
dESPRE PERIOADA AUG 2011-DEC 2011
In acest sens, trebuia sa se depuna la ANAF declaratiile rectificative la D112.
Mergeti la fostul angajator si vedeti daca a depus sau nu aceste declaratii rectificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata contributiilor la asigurarile sociale Marcela33 Marcela33 Buna ziua, Am lucrat intr-o societate comerciala care a falimentat, inainte de faliment nu a platit doi ani contributiile la bugetul asigurarilor sociale. ... (vezi toată discuția)
Administrator s.a lulusca lulusca [b]Buna ziua [/b] Am si eu o nelamurire cu o persoana care este Administrator la o societate pe actiuni unde a avut functia de DIRECTOR GENEREAL cu ... (vezi toată discuția)
Contract inregistrat la itm, lipsa contibutii la casa de pensii Sabinab22 Sabinab22 Buna seara! Am o nelamurire cu privire la stagiile de cotizare la Casa de Pensii si autenticitatea contractului de munca. Sunt angajata la o societate cu ... (vezi toată discuția)