avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare drepturi salariale ? Firma si-a schimbat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare drepturi salariale ? Firma si-a schimbat sediul dar si administratorul...???

Sunt intr-un proces civil de recuperare drepturi salarii neplatite,numai ca fostul patron si administrator legal al firmei,.a plecat din firma cedand tot ce era pe numele sau unei rude. Un nene la vre-o 55 ani de la tara.. Au schimbat sediul firmei ,probabil sa-si piarda urma, Au schimbat si administratorul firmei, probabil tot sa-si piarda urma. Dar in realitate tot fostu parton conduce din spate totul
A gasit Notificarea Registrului Comertului si scrie
Asociatul unic va primi intregul beneficiu realizat de societate si va suporta toate pierderile in limita patrimoniului societatii.
Mai vad eu salariile vreodata ?#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:33, 11 Ianuarie 2014
depinde cum va conduce procesul avocatul dvs. aceste lucruri se pot verifica de la registrul comertului. pe urma trebuie introdus in cauza asociatul unic. nu este usor dar nu este imposibil . inca stati bine daca firma nu este in faliment
Dvs va veti putea recupera salariile chiar daca societatea si-a schimbat sediul si administratorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu social kromred kromred Am iesit dintr-o sociatate acum 5 ani printr-un act notarial. Sediul societatii fiind la mine acasa. De ceva timp primesc pe adresa mea citatii catre firma din ... (vezi toată discuția)
Vinzare firma marius_dudu_i marius_dudu_i buna ziua.ma numesc dudu marius si as dori daca puteti sa-mi raspundeti la urmatoarele:-am avut o firma de constructii fara a o folosi vreodata din 2005 pina ... (vezi toată discuția)
Executorul judecatoresc- in cat timp poate recupera drepturile salariale catigate in instanta-hotarare definitiva?siutatie deosebita ! ContSters241026 ContSters241026 Am o hotarare judecatoresca,,Sentinta Civila,, definitiva in care tribunalul scrie clar ca am de primit suma de 8000 lei, drepturi salari si concediu de ... (vezi toată discuția)