avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Proces castigat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Proces castigat

Buna seara, am avut o problema cu firma la care am lucrat cu o plata nesalariala,i-am dat in judecata si am castigat procesul,instanta obligandu-i sa imi plateasca restul salarial dar nu scrie cum trebuie si pana cand.As dori sa stiu ce trebuie facut mai departe multumescsi o seara buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:56, 12 Ianuarie 2014
Depuneti la instanta o cerere de lamurire a dispozitivului.

C.proc.civ.
Art. 443 - Lămurirea hotărârii și înlăturarea dispozițiilor contradictorii
(1) În cazul în care sunt necesare lămuriri cu privire la înțelesul, întinderea sau aplicarea dispozitivului hotărârii ori dacă acesta cuprinde dispoziții contradictorii, părțile pot cere instanței care a pronunțat hotărârea să lămurească dispozitivul sau să înlăture dispozițiile potrivnice.
(2) Instanța va rezolva cererea de urgență, prin încheiere dată în camera de consiliu, cu citarea părților.
(3) Încheierea se va atașa la hotărâre, atât în dosarul cauzei, cât și în dosarul de hotărâri al instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare dispozitiv Elena_Denisa Elena_Denisa Buna ziua, societatea a sanctionat disciplinar un salariat. Salariatul a contestat in instanta, decizia de sanctionare iar instanta s-a pronuntat in favoarea ... (vezi toată discuția)
Cereri de completare sau lamurire a hotararii FILIPFloriana FILIPFloriana Cum se procedează pentru a completa sau lămuri o hotărâre? Vă mulţumesc şi vă doresc Sărbători binecuvântate cu armonie, împlinire şi speranţă. (vezi toată discuția)
Pensie alimentara haiawata haiawata Buna ziua! Am divortat, iar instanta a stabilit locuinta copiilor la mine, tatal... In dispozitivul sentintei scrie doar atat: \"Obliga ... (vezi toată discuția)