Buna ziua,
societatea a sanctionat disciplinar un salariat. Salariatul a contestat in instanta, decizia de sanctionare iar instanta s-a pronuntat in favoarea societatii.
De curand s-a primit o citatie in care scrie:
"... in ziua de xxxxx, in calitate de parat, in proces cu xxxxxx, in calitate de reclamant: -completare dispozitiv"
Are cineva idee despre ce este vorba, va rog mult?
S-a formulat o cerere de completare dispozitiv , iar aceasta se solutioneaza in camera de consiliu cu citarea partilor.
Art. 443
Lămurirea hotărârii şi înlăturarea dispoziţiilor contradictorii
(1) În cazul în care sunt necesare lămuriri cu privire la înţelesul, întinderea sau aplicarea dispozitivului hotărârii ori dacă acesta cuprinde dispoziţii contradictorii, părţile pot cere instanţei care a pronunţat hotărârea să lămurească dispozitivul sau să înlăture dispoziţiile potrivnice.
(2) Instanţa va rezolva cererea de urgenţă, prin încheiere dată în camera de consiliu, cu citarea părţilor.
(3) Încheierea se va ataşa la hotărâre, atât în dosarul cauzei, cât şi în dosarul de hotărâri al instanţei.
Multumesc. As vrea, va rog, sa stiu ce inseamna mai exact acest "completare dispozitiv"? In plus, nu apare CC, ci apare C2, pe citatie? Se poate schimba hotararea judecatoreasca?
Proces castigat
moshu82
Buna seara, am avut o problema cu firma la care am lucrat cu o plata nesalariala,i-am dat in judecata si am castigat procesul,instanta obligandu-i sa imi ... (vezi toată discuția)