avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme la intabulare pamant intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme la intabulare pamant intravilan

buna ziua ,avem o bucata de pamant data de parinti dar cand am vrut sa facem intabularea ni s-a respins dosarul ca numarul de parcela care este pe titlu apare la cadastru ca fiind cateva parcele mai incolo?cum putem rezolva situatia?

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate cu eroare numar parcela - cum se rectifica? lazardaniel2015 lazardaniel2015 Buna ziua, Am obtinut titlu de proprietate in anul 2013 pentru un teren situat in extravilanul unei localitati, toate bune si frumoase pana la momentul cand ... (vezi toată discuția)
Carte funciara teren agricol steffanias steffanias Buna ziua .Am mostenit 5,5 ha teren agricol ,impartit in mai multe parcele si cand am vrut sa initiez actiunea de a face carte funciara si intabularea,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Problema greseala primarie Tonyde Tonyde Buna ziua. Suntem trei mostenitori la un teren (vie) de o suprafata revativ mica. Avem Titlu de prorpietate si am vrut sa facem o vanzare cumparate prin ... (vezi toată discuția)