avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Problema greseala primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Problema greseala primarie

Buna ziua.

Suntem trei mostenitori la un teren (vie) de o suprafata revativ mica. Avem Titlu de prorpietate si am vrut sa facem o vanzare cumparate prin care sa ii cumpar partea lui. La intabulare am avut surpriza sa nu putem face acest lucru pentru ca Cadastru ne-a respins cererea de intabulare pt ca "anumite elemente tehnice nu corespund". Mai exact nu stiu sa va spun pt ca nu au motivat dar verbal nr de parcela din Titlu nu corespunde cu nr de parcela din ce au ei in harta .. desi e indiscutabil ca e vb despre acelasi teren.


Noi, eu si fratele, am cheltuit niste bani pt procura, trimis diferite acte, un acont .. in fine, niste bani si acum nu putem definitiva actele, respectiv intabularea.

Ce putem face? Pare o greseala a Primariei pt ca ne-au emis Titlu de Proprietate gresit. Nu e vina noastra si vrem sa facem act de vanzare cumparare cu pamanturile noastre, proprieate, lasate de la parinti. Ce solutie ne-ar putea rezolva problema.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:30, 25 Decembrie 2013
Initial analizati motivarea incheierii de respingere a cererii adresate la OCPI
Numai dupa ce ve-ti cunoaste motivul respingerii cererii,puteti sa desfasurati demersuri pentru indreptare eroare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare titlu proprietate Mariana D. Mariana D. O societate detine o sentinta prin care a devenit proprietare unei suprafete dintr-un titlu de prorprietate.Face cerere la OCPI pt inregistrare si i se da ... (vezi toată discuția)
Rectificare nr gresit parcela in titlu de proprietate mtonic mtonic Unchiul meu a cumparat un teren. Terenul fusese atribuit proprietarului cu titlu de proprietate dupa 1990. In titlul de proprietate parcela are numarul ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate gresite cadastru respins pamy pamy Buna seara, In anul 2006 am cumparat teren extravilan de pe 6 titluri de proprietate in suprafata de 6 ha ,aceasta suprafata de teren a apartinut bunicului ... (vezi toată discuția)