buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva??? trec direct la subiect. se poate primi daune morale pentru adulter???? va multumesc! din caznicia asta a rezultat un copil care nu este al meu. ce trebuie sa fac ca sa plateasca pentru ce a facut???
Daunele pentru adulter se pot obtine daca sunteti grav afectat de adulter.
Cand s-a produs adulterul si cum il veti dovedi?
Daca se stabileste o legatura de cauzalitate intre fapta si rezultatul produs aveti sanse la daune morale insa procesul este destul de complicat.
Depinde si cum se va apara ea, de faptul daca isi va angaja sau nu avocat si de felul in care avocatul va sti cum sa o apere.
Isi poate face aparari destul de interesante din punct de vedere juridic si sa va anihileze sau sa reduca dreptul la despagubiri morale.
Astfel de procese au caracter de noutate in Romania si este foarte greu de dat o solutie juridica in acest moment.
sa trec la poveste poate nu am explica mai bine... ma intrebati cand sa produs adulterul... pai eu de unde sa stiu... stiu doar ca sotia ma anuntat ca este insarcinata si o sa avem un copil. mare bucurie toata familia era fericita si tot neamul. a avut probleme cu sarcina dute la bucuresti mergi pe la toti medici din lume ca sa poata sa tina copilul, a reusit intrun final sa nascut bebele... am ajuns acasa... hainute cele mai frumoase... ma simteam un tata inplinit mesaje de dragoste intre mine si ea cand eram plecat... ca ce copil frumos avem... totul a mers ca pe roate pana a facut copilul 9 luni.la sapte luni am facut botezul copilului... invitati.. mama tata neamurile prieteni, ai iei toata lumea era fericita ca au un nepotel. intro zi inainte de craciun ea a plecat la mama iei la tara cu copilul pretextul a fost ca este mai multa spatiu de joaca acolo decat in apartament. ok nimic de zis facem ce este mai bine pentru copil. la un moment dat ea zice ca nu o sa se mai intoarca in apartament ca defapt... nici nu stie daca mai vrea sa stea cu mine... ca eu fumez si pup copilul si nu suporta mirosul de tigare... ca eu nu o ajut tot timpul si ea nu poate sa aibe grija de copil singura... motive nu le-am inteles asa dintro data nu mai era ea.eu ce am zis... ma daca tu nu ma mai suporti nu are rost sa mai stam inpreuna si divortam... ea deabi a asteptat sa spun eu asta ca a si fost de acord... eu nu vroiam raspunsul asta, drept sa sun am zis asa ca sa o amenti sa vina acasa sa nu m,ai stea la tara. ea nu.. ca depune actele de divort... ok depunele. acum noi discutam prin telefon cum sa facem sa fie un divort pe cale amiabila fara batae de cap. intr-o zi vine cineva la mine si zice ca sunt prost ca copilul nu este al meu si deasta divortaza femeia... ok nu am luat in seama am crezut ca este doar un rau facator dar mam dus si am intrebato daca este asa... si mi-a comfirmat ca asa este si ea... si maicasa si taicaso... ca nu este frumos ce a facut dar asta este realitatea. am inebunit. asta este povestea intrebarea cum o fac sa plateasa pentru suferinta mea... am scaldat copilul ala am avut grija de el.. iam facut dotez... cum plateste ea pentru fapta ce a facuto.pot sa cer daune morale.. si cu bani care ai iau sai dau la biserica nu stiu... la casa de copii... sa le dau foc... sa plateasca cumva fapta asta ca ea nu este desteapta si alti prosti... pot cere daune morale?????
Plata daune morale
mara2017
Buna ziua,
Se poate cere plata daunelor morale pentru mama si copil in cazul in care tatal cere efectuarea unui test de paternitate, iar in urma analizelor ... (vezi toată discuția)