Doresc sa va intreb daca beneficiaza o persoana condamnata prin hotarare irevocabila care este plecata din tara inainte de primirea mandatului de executare si nu s-a mai intors?
Despre amnistia si gratierea inca nu se stie nimic, dar de principiu nu pot fi graţiate pedepsele a căror executare nu a început din cauza sustragerii condamnatului de la executare.
Domnul Avocat, am si eu o mica intrebare la o pb. enorm de mare care ma apasa de cel putin 3 ani si finalul e ca am fost condamnat la 1 an de inchisoare cu suspendare in urma unui proces ce am pierdut famile, servici, permis de conducere cu toate categoriile, si multe alte datorii la banici.Intrebarea este in 2013 dec. am fost condamnat si daca bunul dumnezeu da sa fie ceva cu Amnistia si gratierea am sanse sa fac reabilitare desi nu mai am nici o condamnare sau ceva de genul asta .Multumesc mult
Gratiere
cosmin30
daca am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare .........pot cere gratierea de la presedintele romaniei sau amnistia.?ce sanse am ?si unde ma pot ... (vezi toată discuția)