avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Grupe de munca 1 si 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Grupe de munca 1 si 2

1) cu cat ridica punctul de pensie grupele de munca (1 si 2)?-2)inainte de anii 1990,daca s-a lucrat in acord individual,se i-a la calculul pensiei,salariul brut sau net,pt. aflarea punctului de pensie?-3)dupa 1990,daca am avut si alte sporuri,ex:ore festive,ore cap sectie,ore de noapte,ore regie,prime:-de concediu, de paste ,sau de craciun,de ziua societatii-se vor regasi in brutul care se v-a lua in calculul pensiei?

Alte discuții în legătură

Salariul brut intre 1990 si 2001 ? aecobob aecobob Buna seara In perioada 1990-2001 in buletinul de calcul este trecut salariul tarifar din cartea de munca.Daca in acea perioada am lucrat sambata si ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie ContSters362803 ContSters362803 Buna ziua! Am peste 33 de ani lucrati in regim de tura de noapte fie ca au fost 8-16 (3 schimburi) fie ca au fost (cei mai multi ani) in regim de 12 cu 24. ... (vezi toată discuția)
Pensii serbu niculina serbu niculina niculina 14 05 1958 am lucrat in grupa a2a 30 de ani iar dupa 2001, se considera tot munca grea pina la 01 03 2013 cind am iesit la pensie, ? cu adev de ... (vezi toată discuția)