avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj cu masura asiguratorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj cu masura asiguratorie

Buna ziua. In timpul casatoriei s-a dispus inscrierea in cartea funciara o masura asiguratorie privind instrainarea apartamentului, proprietate comuna, din partea parchetului, astfel aflandu-se un dosar penal pe rol. Am divortat si dorim sa facem partajul la notariat si sunt de acord cu cedarea in totalitate a apartamentului. Pot intampina piedici din cauza masurii asiguratorii? Cum sa procedez in acest caz?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:06, 13 Ianuarie 2014
Nu cred, va ramane sub sechestru. Cel mult, va trebui sa obtineti o hartie si de la parchet, mergeti la notar.
Luati in prealabil si un buletin de informare de la OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil ionutt ionutt Buna seara! Ce măsură de siguranţă poate lua un creditor asupra bunurilor imobile ale debitorului său, în timpul executării silite? În speţă ... (vezi toată discuția)
Ce documete si cat trebuie sa platesc pentru vanzarea unui ap de 2 cam jose manuel jose manuel buna ziua va rog sa-mi spuneti ce doc imi trebui pentru vanzarea ap si cat trebui sa platesc dar inainte sa va spun cum stau lucrurile:am cumparat ap in 2000 ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe apartament liber de sarcini la cumpărare. cum este posibil așa ceva? Chebir Chebir Am cumparat un apartament liber de sarcini si dupa un an de zile primesc instiintare de la OCPI ca mi se pune sechestru pe el. Cum este posibil ca eu, ... (vezi toată discuția)