avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D obiect de activitate evaluarea ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D obiect de activitate evaluarea proprietatilor imobiliare

buna ziua,
as dori sa deschid o societate SRL-D, avand obiect de activitate evaluarea proprietatilor imobiliare. va rog sa imi spuneti daca este posibil acest lucru, avand in vedere ca am reusit sa identific pentru aceasta activitate codul CAEN 6831, iar in ghid am observat ca grupa 683 nu este permisa ca si domeniu de activitate. as putea incadra aceasta activitate intr-un alt cod caen?
va multumesc mult pt un raspuns
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 10:25, 13 Ianuarie 2014
Aceasta activitate nu poate fi asimilata unui alt cod CAEN.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentie imobiliara 2013 mariusvl mariusvl Buna ziua, va rog ajutati-ma cu un raspuns la urmatoarea intrebare: Este nevoie sau nu de absolvirea unui curs de specializare in domeniu pentru deschiderea ... (vezi toată discuția)
Student, vreau sa imi fac firma - am nevoie de un mic sfat lavinia31 lavinia31 buna ziua...de cateva zile incerc sa fac niste acte pt a-mi deschide o firma..dar fiind studenta in anul 2 si neavand un loc de munca finantarile sunt mici.. ... (vezi toată discuția)
Cod caen as.proprietari horenciuc valentina horenciuc valentina Stie cineva care este codul CAEN pentru asociatiile de proprietari, deoarece declaratia 112 nu o poti completa daca nu pui codul CAEN.mULTUMESC (vezi toată discuția)