avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot afla notarul la care s-a încheiat un contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot afla notarul la care s-a încheiat un contract de vânzare-cumpãrare

mama mea a vândut casa care a fost în proprietatea primăriei. Cineva a dus-o la fondul locativ, a dat banii pentru casă, iar casa a fost cumpărată în numele mamei .
după care a dus-o la un notar şi a făcut un act de vânzare-cumpărare. mama mea nu ştie pe unde a dus-o, iar actele casei sunt la el, inclusiv cartea de identitate. Am încercat să vorbesc cu el, ca să-i pun în vedere să-i dea mamei actele casei, dar nici nu vrea să vorbească cu mine.De aceea doresc să ştiu cum pot afla notarul la care
s-a încheiat actele, deoarece vreau să ştiu şi eu conţinutul actului. Vă Mulţumesc.
Incercati la Camera Notarilor din localitatea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot sã fac? contract de vanzare-cumparare casa vicentiu314 vicentiu314 Aş dori să ştiu ce pot să fac în cazul în care mama mea a făcut un act de vânzare-cumpărare, deoarece cel care a cumpărat casa a profitat de ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei case? Amy-Iris Amy-Iris Buna ziua, Problema este un pic mai complicata. Aceasta casa a fost contruita de tatal meu in anii 1993-1994. Din pacate, in anul 1995, a decedat, eu avand ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de mostenire mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Problema mea e putin mai complicata dar sper ca o sa ma intelegeti. Ambii bunici din partea mamei au decedat cu multi ani in urma, mai intai ... (vezi toată discuția)